Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podobnou "teorii" už tu nastínil jakýsi bloger pan Krákora, včera nebo předevčírem. Asi stejná krevní skupina, případně na příkaz z centrály.

Ono bylo včera horko, viďte.

3 1
možnosti
Foto

Trilaterální komise je diskusní fórum. Z výroku pana Schwarzenberga plyne, že zde diskutovali, nikoli vydávali rozkaz. Vojenská operace proti Srbku byla plně v režii NATO, které s Trilaterální komisí nemá nic společného. Smím se Vás tedy, autore, dotázat, v čem vidíte skutkovou podstatu Vámi popisovaného trestného činu?

7 0
možnosti

Neuražte se, ale pokud to s tím TO myslíte vážně, tak musíte mít solidně "vymyto". A pak mají OČTŘ pořádně pracovat, když se musí zabývat podáními takových .......Rv

6 3
možnosti

P.S. Citujete tam novej zákon, kterej v době té schůze ještě neplatil a hlavně pokud píšete TO, tak byste to měl mít trošku víc vychytaný, aspoň nějakou konspirační teorii o Trilaterální komisi.:-) Ale napsat, že kníže se dopustil zmiňovaného TČ na jednání nějaké komise, kor když podle jeho vyjádření byl proti bombardování, tak to už chce autore fištrón.Rv

7 0
možnosti
Foto

J94a73k59u65b 28R47o71t94h

21. 5. 2014 22:21

Pane Pifko, vaše podání se dá shrnout takto: Mířil na lišku, trefil Maryšku. V tomto případě jste ovšem Maryškou vy sám.:-/ A zároveň jste dalším kamínkem v mozaice Proč je referendum hovězina.

10 0
možnosti

Dlužno říci, že citace jsou převzaty z Protiproudu Petra Hájka ;-D

2 0
možnosti
Foto

Jj, pan kníže je určitě tajný šéf NATO s velkou pravomocí. :-)

6 0
možnosti

Koukám, že někomu opravdu stačí málo k tomu, aby ze sebe udělal opravdu totálního ..... (dukáty)

Včera jeden, dneska další. 

Vy si opravdu myslíte, že nějaká Komise složená z např. profesorů a děkanů zahraničních univerzit, obchodníků, bývalých bankéřů (za českou stranu např. pan Dlouhý) apod. rozhoduje a vydává rozkazy vojákům k vojenským akcím?

;-D

9 0
možnosti
Foto

Jeho "Změna visí ve vzduchu" bude asi očekávání převratu. Doufám, že se autor nikde nedomlouval.:-).

2 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik