Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

;-D pane Nigrin, můžete to maskovat pod co chcete a jak chcete, ale nezamaskujete to ....

1 1
možnosti
MN

je to asi tak, jsou ti, kterym byla nabidnuta verze - za vsechno muze Rusko - Moskva a to se = Putin - ty nepresvedcite ani kdyby prisly zpravy ze CNN ze to je uplne jinak. Je to takova nase narodni nakaza. Napred jsme byli nakazeni komarama a ted tahle nemoc silenych krav nebo co to je ;-D ale protoze kazdy ma pravo na svuj nazor, pak je treba respektovat i tyhle nazory. Osobne se stavim za temi, kdo si tu situaci analyzuji a ptaji se PROC? .. a tech proc je tolik ze vam to vytvori zalezitost ktera neni jen tak jednoducha! Zeptejte se jen - proc se zabiji, zeptejte se proc se nemohou dohodnout. Zeptejte se proc USA investovaly do Kyjeva pet miliard dolaru, zeptejte se proc se neobjevil mezi vladnimi spickami Klicko? Zeptejte se proc, byl Americany vytypovan jako vhodny Jacenuk, zeptejte se proc se objevila v Kyjeve nejvyssi persona CIA, zeptejte se proc tam bylo naveleno par stovek - americkych vojenskych poradcu, zeptejte se proc maji vsichni obavu zeptat se na dukazy -  zatim se jen o nich mluvi. Nektere jsou falsovane - satelitni snimky Ruske hranice - z doby pred vojenskym cvicenim, nektere autenticke zabery utoku na Ukrajinskou armadu tanky separatistu - z pocitacove hry Bitva tanku ... atd. Zeptejte se proc se kdyz USA zvednou varovne prst, zastavila vystavba plynovodou okolo Ukrajiny - Bulharsko to stoplo - ale Rusko udelalo dohodu s Rakouskem takkze se bude pokracovat.. a dalsi a dalsi otazky - nezodpovezene! Proc se hledaji duvody k udelovani sankci Rusku - jen prohlaseni na zaklade jichz jsou udelovany sankce - kdo s nimi vzdy zacinal - USA. Podivejte se na mapu rozmisteni zakladen USA a NATO v podstate ta Ukrajina je tim bodem ktery by se hodil k dokonceni obkliceni Ruska... no vyberte si!

5 5
možnosti
Foto

Pane Nygrin, ve vašich příspěvcích v diskuzích vyzýváte k pochybnostem. Přesvědčujete ostatní, aby nevěřili našim veřejnoprávním médiím, protože je máte za předpojaté. Nikdy jsem u vás ale nepostřehl jedinou pochybnost o pravdivosti ruských médií. 

Je zajímavé, že diskutujete pod blogy jiných autorů, přitom sám nepovolujete diskuzi pod svými silně jednostrannými blogy.

Proč? Nejste snad také jednostranný?

Pochybujete nebo to všechno víte?

6 1
možnosti
JL

Tento článek je pěkná demagogie, i když hloupá, ačkoli autor na fotce působí sympaticky a ibnteligentně. Je to klasické zjednodušování, které použvají demagogové, ať už to byli komunisti, fašisti nebo nacisti atd... Na to pozor, pane autore, pokud si myslíte, že dobře argumentujete. Pokud vás platí Moskva, tak OK. Máme tu zatím svobodu projevu, to v Rusku nemají.

4 7
možnosti
RK

Na čí jsem straně? Jsem na straně toho, kdo uznává, že Ukrajina je samostatný stát. Čili, pokud obyvatelé Ukrajiny vyhodnotili stav své země jako mizerný - korupce a všechny jiné výdobyky postkomunistických zemí, včetně ČR, tak mají právo proti tomu protestovat.Neotřebují k tomi ani ČR a ani RUSKO !!! To byl a je Majdan. Že jsou v každé zemi radikálové, jako u nás DSS ? Ano, to nikdo nepopírá. Že si na Majdanu přihřál Pravý sektor polívčičku, nikdo nezpochybňuje. Ovšem to není hlas celé Ukrajiny....Jsem na straně těch, co přemýšlí, která strana má profesionálné odstřelovače, kteří na Majdanu vraždili. Byli to Rusi a nebo Janukovičovi lidé, což je to samé ......Jsem na straně těch, co si myslí, že napadat a krást cizí území není správné. Krym je Ukrajina. Rusi na Krymu měli jednoznačně smluvně dané, kde a jak se můžou pohybovat. Jsem na straně těch, co viděli, že tomu tak nebylo, že tam vtrhla NEOZNAČENÁ Ruská armáda.Jsem na straně těch, co neuznávají vznik kontrolních stanovišt ozbrojnci, kteří mají v garáži tanky a rakety Grad.... tedy ať si rozumíme, víme, že nikdo u nás, tak jako na Ukrajině ty taky doma nemá a kdyby je náhodou ukradli, tak je neumí obsluhovat, tak samo jako systém GRAD, že ano .... Jsem na straně Ukrajiny, nejsem na staně Ruska, které Ukrajinu napadlo ....

6 5
možnosti
MN

je treba aby jste ale vysvetlil jednu "malickost" Co udelate s lidmi na Krymu dve tretiny obyvatel jsou rusove - co s nimi? Postavil jste se na stranu tech, kteri videli ze se Ruska armada pohybuje mimo vytyceny koridor - kdo to videl, kdo vam prinesl tyto informace? Zaznel vystrel? Kolik lidi zahynulo? Jste na strane tech, kteri tvrdi ze Krym je proste Ukrajinsky - pujdete tam zabijet lidi s jinym nazorem, s tim, ze maji sve pravo na sebeurceni - vy jim to pravo uprete? Pak ale nejste demokrat, nectite tohle pravo zakotvene v Charte OSN. A s tim obsluhovanim raketometu GRAD - delate to slozitejsi nezli to je. Tyhle raketomety ma i Ukrajinska armada a dokonce je uz i pouzila, a jiste taky vite, ze se k separatistum pridavali a pridavaji jednotky Ukrajinske armady - a co myslite, ze by se mezi nimi nenasel nikdo s raketometem, ktere maji na mnohych utvarech? Kdyby jste byl na strane Ukrajiny, tak v prvni rade nebudete respektovat Kyjevskou vladu, protoze ona ustanovila sama sebe po prevratu, hlasovani o odvolani Janukovyce nebylo podle ustavy platne, chybela tri procenta hlasu, navic hlasovani bylo pod hlavnemi samopalu, prave Praveho Sektoru. Ti strelci na Majdanu se nikdy nedohledaji, protoze se narychlo zaprve zpopelnily obeti a za druhe se porazily vsechny stromy, ktere byly zasazeny kulkami, aby se nepodarilo zjistit odkud a cim se strilelo! Jsem na strane prava, jsem na strane lidi na Ukrajine, ale tam patri i ti, kteri haji odlisny nazor tedy federativni usporadani. Jsem pro jednani a ne pro rec zbrani - stovky civilistu umiraji - ne ze by byli snad strileni separatisty - ale Gardou a Ukrajinskou armadou! A ruznymi skupinkami zabijaku do triceti let, pro ktere to je pocitacova hra! Jsem na strane lidi a ti maji rozhodnout, ale ti co sedi v Kyjeve a poslali proti opozici tanky letadla vrtulniky i ty Grady ... ti nikdy nezajisti mir v teto zemi ani domluvu!

5 1
možnosti
JT

Proč bych měl být na nějaké straně ? To že nesouhlasim s prasárnama co dělá USA pod rouškou NATO po celém světě, ještě neznamená, že jsem na straně Ruska.

9 3
možnosti
MR

M70i37l71a24n 36R32a52d47e73k

12. 7. 2014 21:11

oni tam bojuji americti separatiste?

2 4
možnosti
Foto

Potkal -li jsi za svůj život jednou lásku a jednoho přítele, můžeš mluvit o štěstí. K příteli můžeš přijít třeba o půlnoci. Nebude se ptát. Bude-li třeba, pomůže a postará se, jak je v jeho možnostech a silách. Často stačí jen pohled. Beze slov. Potkat takové na sociál. síti?Nevím. Myslím, že těžko. To je o poutech, která svazují, aniž by škrtila. Ostatní vždy bude vyznívat toliko jako manipulace, či cosi jako ,,vyhledávání soukmenovců".8-o:-/

0 0
možnosti
ZB

Neustále opakovaná hloupost se pravdou nestane pane autore.Při volbách získal Pravý sektor cca 1 procento, ale hlupáci budou do nekonečna opakovat, že Ukrajinci a jejich armáda jsou nacisti a fašisti...není Vám to trapné?Já určitě nebudu na straně lidí, kteří šíří takovou hloupou lež...Rv

11 6
možnosti
MK

Neustále opakovaná lež také ne. Všichni to přičítají Goebbelsovi a hle, on jako první to použil Vladimír Lenin a to "Stokrát opakovaná lež se stane pravdou"

2 2
možnosti

svatá prostoto! Proč by reportáž odvysílaná v britské televize neměla být lživá či zmanipulovaná? Asi jste moc mladý nebo nemáte zájem vyhledávat relevantní informace, než abyste věděl, jak měli sovětští agenti  "zmáknutá" za dob studené války různázápadní média...no a Putin jako kágébák v tom jenom pokračuje

9 7
možnosti
Foto

Autore, Váš blog je plný vaši dojmologie a manipulativních otázek, kterými si podporujete vlastní odpovědi. 

Snad jen moje jedna otázka, kolik vám bylo v 68? Já měl čtyři a moc si z toho nepamatuji, abych dokázal porovnávat, tak jako vy, tehdejší situaci s dnešní na Krymu. To, že je z té strany klid, ještě neznamená, že tam je spokojenost s danou situací u místních (historicky místních) obyvatel. 

Také si myslím, že největší klid dokáže dočasně nastolit diktátorský režim.

10 4
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik