Diskuse

9/11

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VIO

Pohádky o dévátém září a jedné noci R^ konspirátoři a podobné ovečky nezklamou, vždy pobaví, děkuji :-)

0 0
možnosti
Foto

K diskuzi

O chování materiálu v extrémních podmínkách třeba víme méně než tušíme. Titanic se měl potopit tak rychle, že jeho konstruktéři netušili, že ocel v chladné vodě křehne.

1 0
možnosti
Foto

O chování staveb, kde narušíte konstrukci na jedné straně víme toho docela dost. I o tom jak sestřelit budovu s co nejmenšími dopady na okolí.

0 0
možnosti
DA

D96a28v37i48d 84A64d20l62e14r

10. 9. 2014 23:46

Tak já vůl myslel, že je to něco o Porsche 911 a ona taková kravina. Jsem zklamán. Rv

3 0
možnosti
LD

Já mám svoji vlastní teorii. Příčina pádu dvojčat WTC 1 a 2 byla způsobena nárazy letadel a hořením. Samotný pád již byla řízená demolice, která měla pouze jediný úkol- zahladit stopy, které by mohly usvědčit zadavatele útoku.

2 0
možnosti
BT

a nálože tam umístil Elvis

4 1
možnosti
JR

J35a40r45a 59R97a44n66k

10. 9. 2014 19:31

News for what is Canada going to do about the ...

Ottawa Citizen

Russians shadow American warship after Canadian frigate ...

CTV News ‎- 1 day ago

While the Canadian frigate was not shadowed by the Russian ships, one of them ... As well, three SU-24 fighter aircraft out of Crimea also “focused” on the USS Ross, coming to within 18 nautical miles of the vessel. ... or somebody do something provocative that would actually escalate the incident and get ...

More news for what is Canada going to do about the russian SU 24

Russian warplane makes 'provocative' pass over Canadian ...

ottawacitizen.com › ... › Politics +PS › Defence Watch › World

2 days ago - Russian military jets made "provocative" flyovers on a Canadian frigate taking part in a ... On Sunday, three Russian aircraft — two Su-24 fighter jets and a slower An-26 ... Images: Visiting the killing fields of Verdun today.

2 2
možnosti
Foto

Ale paní Rank, tohle si dělají už od r. 45. To je takové přátelské pošťuchování.

3 0
možnosti
BT

a hned je svět takový tajemnější co, tahle ptákovina některé prostě neopustí, zhroutí se jim svět když přijmou "obyčejné" vysvětlení

3 0
možnosti
JK

Ale co latka z chemtrails? Jake ma vlastnosti? Treba by to zvladla.

3 0
možnosti
JR

J45a95r32a 53R88a25n14k

11. 9. 2014 6:54

Konecne dostava diskuse ten spravny spad a proc se nezasmat, ze!!

http://wobm.com/watch-this-hilarious-smart-elevator-prank-video/

1 0
možnosti
JL

Je tam mnoho podivností - stačí Pentagon - americká policie skryla všechny záběry kamer v okolí, které mohly ukázat, co vlastně narazilo do Pentagonu. Existuje jedno video, na kterém se něco mihne. Zkušení piloti dopravních letadel potvrdili, že je nesmysl, aby se nezkušený pilot /údajní únosci neuměli řídit boeing/ trefil do budovy Pentagonu boeingem. Ale chápu, že i kdyby bylo jasné, že to byl americký tomahawk, americká vláda nikdy neřekne, že si Pentagon odstřelila sama, aby měla důvod k válce, je to prostě politicky neúnosné. O odškodnění pro oběti nemluvě, ale to je jen detail.

7 4
možnosti
SN

:-)   Autore, obdivuji Vaši odvahu !  POchybností a nevysvětlených momentů je mnoho!  R^R^R^

6 5
možnosti
VR

Co je na tom odvážného?

5 0
možnosti
SN

:-)  Autore, fandím Vám, že máte odvahu toto téma otevřít.  Už to tu podrobně popisoval bloger Gabriel. K některým detailům jeho popisu je možno mít výhrady, ale věřit tomu, že to spadlo po nárazu letadla, kdy je budova vystavěná z nosníků 350 mm, zalitých betonem, může jen člověk, který místo fyziky chodil za školu.  Jak už někdo psal, teplota hořícího kerosinu je 900 st., K roztavení železa je třeba víc jak 1500 st. Navíc všechno obalené v betonu. Pád třetí budovy způsobil zřejmě orkán!  Četl jsem vyjádření pilotů, že trefit se přesně do zmíněné budovy a zakormidlovat k ní by těžko dokázal zkušený letec, už vůbec ne amatér, který sedí po prvé v takovém letadle. Tajné služby, které ví dnes vlastně všechno, nevěděly nic? Nebo věděly a neinformovaly. Co dělala letecká ochrana, když se zjistilo, že letadla nabrala jiný kurs?  Otázek je mnoho já říkám: Jen hlulpák nepochybuje ! R^R^R^

6 6
možnosti
SN

:-)  Omlouvám se, že je to dvakrát, první příspěvek jsem předpokládal, že neprošel. Proto jsem napsal jen zkrácenou verzi. !!

2 2
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik