Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je, že Vy mezi těmi v 1% nejste. Kdybyste víc dělal a míň psal blogy opatřené pěticípou hvězdou, třeba byste se tomu přiblížil. Ale ono povídat je jednodušší.

0 0
možnosti

Ne. Pro nikoho to neznamená prakticky nic. To 1 % neprožere půlku planety. Ani ji neprohraje v Monaku či Las Vegas. Ta půlka planety jsou "výrobní prostředky". Prostředky, které potřebujeme pro svoji obživu. Kdysi je u nás vlastnil všeholid. Takže jsme vlastně byli všichni stejně bohatí (t é m ě ř).  Přesněji - stejně ubozí. Protože ekonomika, vlastněná všeholidem šla do háje.  Fabriky beznadějně zastarávaly (proto padla značná část podniků po roce 1990, bez tunelování), domy padaly.

   Takže údaj je možná zajímavý statisticky. Věcně nikoliv.

1 1
možnosti

Pane Konečný, v kterém mém tvrzení je chyba a proč?  Nebo si jen tak klikáte (možná se učíte zacházet s myší)?

0 0
možnosti

A je v tom etický problém? Hazite do jednoho pytle Edisony i Janoušky, nejde o to kolik kdo ma, ale jaký to ma efekt pro spolecnost. Kapitál je odložena spotřeba která produkuje další bohatství pro celý svět. Kapitalismus vytvořil nejbohatší společnost, jakou planeta poznala.

2 0
možnosti

Jo za cenu toho,že se drancují přírodní zdroje protože je to ekonomicky výhodné.Pro některé.

0 0
možnosti

Héj hodně dobrý a karmaR^.

0 0
možnosti

Použiji výrazu jednoho zdejšího horlivého blogera. Možná se již blížíme do DIMENZE, kdy peníze již nebudou až na prvním místě:-))

0 0
možnosti

Jo a co byste s tím dělal? Hezky po bolševicku zabavit a přerozdělit? Nebo po anarchisticku rozmlátit a rozmlátit?

1 1
možnosti

M84i37r58e45k 53P15i79f55k78a

25. 10. 2014 12:20

Tenhle článek není o tom, co s tím dělat. Tenhle článek je o tom, co se děje. Protože to nemusíme vidět stejně, můžete moje názory podrobit kritice. Pokud se ptáte, co s tím, má cenu odpovídat, jen pokud se shodneme na tom, že jádro problému vidíme podobně... Jinak jen rozdáváme zbytečně nálepky...

1 0
možnosti

Můžete udělat jen jedno, nevyužívat služby, nekupovat zboží, nejlépe všechny vydělané pěníze zničit, hlavně aby se od vás nedostaly těm zlým kapitalistům.

Hmmm, jak to ale vysvětlíte dětem, že nemůžou dostat to nevé oblečení, mobil nebo cokoliv jiného, neboť přece nebudete své těžce vydělané peníze dávat zlým kapitalistům.:-)

0 0
možnosti

M13i82r92e63k 49P33i83f98k81a

25. 10. 2014 12:17

A vy se můžete utěšovat, že máte díky značkovému oblečení a mobilu blíže k vítězům. I když mezitím stihnou privatizovat vodu a zakážou fotit v lese bez licence:) Jsme na stejné lodi...

1 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik