Diskuse

Revoluce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Upgrejdovat"?Svět, lidi, systémy?To se ale přece děje stále. Vždy do doby, než příjde delete. Black out:-/ Zpět na stromy. A znova.;-(

0 0
možnosti
Foto

J23i30r98i 85B78i38l45i30n55a

10. 11. 2014 20:46

Soudruh autor zapomnel na Majdan, na demonstrace ve Venezuele nebo treba na rostouci odpor proti Zemanovi. Prirudlici si vzdy vybiraji jen to, co se jim hodi do kramu.....

1 0
možnosti
Foto

Z historie se můžeme poučit, že všechny revoluce nakonec dopadly neblaze, při nejmenším semlely vlastní tvůrce. Viz např. Velkou Francouzskou a pak VŘSR.

Jsou snad dvě, které měly kladný výsledek:

Buržoasně-demokratická revoluce  Nizozemsku, díky níž se tam mohl uchýlit Jan Ámos Komenský (kromě dalšího), a

revoluce v Mexiku vedená Juarézem, zaměřená proti habsburskému císaři.

2 0
možnosti

Ano, něco se děje. Mladá generace je rozmazlená. Všeho máme dostatek, až nadbytek. Nemusí nic dělat ale dostávají vše. Mladistvé ideály, kdy chceme napravovat svět a zamezit špatnostem v nás probouzí levicové myšlení. Pak v dobré víře bojují proti korupci, stávkují proti vládám, demonstrují za změny. A výsledek? Majdan a podobně Rv lůza vezme zákon do svých rukou, podpalují auta, popelnice, stojí to miliardy nás pracující. Nějaké to rabování není vyjímkou, skupiny jako hools a podobně se začínají vyzbrojovat, tvořit militantní bojůvky, stejně tak antifa, komunisti a anarchisti. Změna? Žádná.

Źijeme si úplně krásně. Máme svobodu projevu, svobodu cestování, náboženskou svobodu. Jídla jakého máme. Zeptejte se paní babičky, jak často měla maso, možná tak v nedělu. My si žijeme nad poměry, denně na výběr ze 177 jídel z toho 63 si můžeme nechat doručit až domů. Iphony mají dnes děti na prvním stupni základní školy, počítače, televize, auta, vše. A stejně se nám stále něco nelíbí. Chceme být hrdinové, zachránít svět, tak vezmeme masku na hlavu a jdeme něco zapálit na náměstí, paráda Rv

Žijeme v krásném světě, zkuste si toho všímat. Chcete pomáhat? Bůh Vám žehnej! Vyhledejte nemocnici ve Vašem okolí, zeptejte se jak můžete pomoci ve volném čase. To samé v domovech důchodců, koukali by jste kolik starých lidí bude rádo když tam jednou týdně zajdete s knihou, na hodinku. Zeptejte se v sirotčinci co potřebují- oblečení, přikrývky, jídlo a podobně. Organizujte zběr odpadů v místě Vašeho bydliště a podobně. Je spousta způsobů jak zlepšovat svět, hodinu denně. Ale demonstrace, stávky, revoluce, to vždy sune společnost jen dozadu a hlavně pomatujte: historie potvrzuje že revoluce pojídá své děti, bez vyjímek. Jen pro přesnost je mi 25 let, tedy onu "rozmazlenou" generaci znám moc dobře..

8 1
možnosti

A máte rodinu? Manželku a děti? To asi ne, že...

0 1
možnosti

M19i62r82e91k 44P26i12f91k95a

10. 11. 2014 13:45

Pro všechny, co rozdávají nálepky "komunista". Díky. 

Svědčí to o tom, že jste pochopili půlku. Jste na dobré cestě pochopit i tu druhou.

Změna nemá být návrat "zpět", ale upgrade systému tak, aby odpovídal realitě roku 2014.

Realitě plných obchodů zboží a hladovějících lidí, kteří sedí na chodníku před nima.

Realitě technologického pokroku a desetinásobného nárůstu produktivity práce, s prakticky nulovým odrazem pokud jde o životní úroveň pracujícího.

S komunismem má text společné některé hodnoty, ale nikoliv recepty...

1 2
možnosti
Foto

J35a53k33u97b 54R62o32t66h

10. 11. 2014 13:54

Komouši měli jen jeden recept - revoluci. Vy taky. Tak o co jde?8-o

2 0
možnosti
Foto

J62a97k42u79b 65R87o16t83h

10. 11. 2014 13:42

Muhehehehehehehe. To je asi tak všechno, co k vašim blábolům (a nemyslím tím jen tento výhřez) mohu poznamenat.

4 0
možnosti

Klasické komunistické žvásty.

Když se podíváš na seznamy nejbohatších lidí světa, najdeš mezi nimi i podstatnou část těch, co ještě před pár desítkami let kutili v garáži či na studentských kolejích.

Živím se mj. prodejem systémů do menších firem a vidím, jak svobodné tržní hospodářství přináší prospěch všem. Na příkladu Číny, kde liberální ekonomika vymanila stamiliony lidí z živoření a ohrožení smrti hladem je to vidět zvláště výrazně.

Zatímco dle Tvých báchorek řízená Severní Korea, či Kuba....

I ten Vietnam, co tak slavně "zvítězil" nad "vrahy z volestrýtu" se dnes přeměňuje v tržní ekonomiku.

6 0
možnosti

Á pozor, soudruh revolucionář....Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik