Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... registroval jsem (nikoliv přes domácí média), však páka k restartu OSN v současné době neexistuje ....snad konflikt či katatrofa neuvěřitelného rozměru, raději nedomýšlet.

1 0
možnosti
Foto

R^1/2;-) OSN je v podstatě bezvýznamný moloch téměř bez pravomocí:-/ Ještě tak RB, ale stejně je často obcházena, či ignorována. Velmoci se ,,vrací" SPÍŠE NĚKAM K R.85.

Stejně se zase budou muset dohodnout. Opět si rozdělý sféry vlivů a zájmů i o ně dál budou soupeřit.;-)

0 0
možnosti

Pokud nevidíte nic špatného na tom, že dvojnásobný propadlík šikanuje zbytek třídy, protože je větší, je vedoucí úloha USA stejně přirozená...

0 0
možnosti

Co je na tom špatného, že je někdo první? Rovněž není nic špatného na tom, že se někdo vyšvihnout na jeho pozici. Ale Rusko? Rozhodně ne.

Rusko je lokální, ne globální hráč a jediné co ho drží nad vodou je ropa, plyn a zbrojní průmysl. Jeho faktická síla spočívá v tom, že může ostatní vydírat jadernými zbraněmi. Případně, zbabělou Evropu energetickými surovinami.

2 0
možnosti

Rusko nebude vedoucí hráč.....jen vyslovilo myšlenku, jak změnit pat na možnost řešení....jaká ta řešení budou, to bude záležet na celém světu, na celé OSN. Orgán, který nic nerozhodne, je k ničemu, v tom mají pravdu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik