Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nic, to zase přejde. Na vycházce? ;-D

0 0
možnosti
PB

...... přinejmenším zajímavé,- státní bankroty a zadluženost, virtuální finanční transakce, kopírky na doláče atd. ...... co to je státní bankrot a jak fakticky probíhá ?,- lidé pojdou hlady, nebo snad zanikne stát, zanikne měna, přestane se myslet, tvořit, vyrábět, konzumovat, prodávat, či přestaneme fakticky existovat ??? - NIKOLIV ! ,- viz. Jugoslávie, Argentina, Albánie, Ukrajina, Řecko, Somálsko a další africké země,- v neposlední řadě USA, však hegemon světového dění se světovou měnou takové ptákoviny neřeší, bilion sem - bilion tam, - hlavní je vliv, diktát a podmanění regionů, území, státních celků či společenství po stránce ekonomické a hospodářské s cílem ovládat zdroje, energie, těžbu strategických surovin atd.atd. i za cenu iniciace či přímé účasti ve válečném konfliktu  ...... méně významní hráči (viz. shora) jsou obětováni jako nepotřební pěšci na pomyslné šachovnici světové scény !

0 0
možnosti
JR

J37a91r92a 85R46a27n82k

19. 6. 2015 18:57

Ted jste nam to vysvetlil, hlavne nam, kteri tady nekde zijeme a v dennich zpravach mame z 500 tv kanalu skutecne mezinarodni, tak hlavne, ze Vas aeronet opet informoval.....a taky si hrajeme na burze, takze jeste chvili vypravejte:-P

2 0
možnosti
Foto

Tak pokud síla ekonomiky USA je založena toliko na virtuální realitě, na finančních operacích,  tak ale nemusíme mít žádné obavy z jejího vojenského potenciálu, že ano?

1 0
možnosti
IS

"Ekonomika USA je postavená na finančních operacích, nikoliv na výrobě skutečných věcí." Stačí tato Vaše věta, abyste sám sebe představil jako živočicha bez schopnosti racionální úvahy. Dál ten Váš výplod nemá cenu číst. Hodnotu má možná pro studenty psychologie.

4 0
možnosti
Foto

co pamatuji, stojí USA před krachem.

A furt nic.

4 0
možnosti
MD

Tak papiru, tiskarskych barev a drzosti maji zatim dost. Musite vyckat, az jim nektera z 'komodit' dojde.

2 2
možnosti
JF

USA bankrotují?;-D Nesmíte tak věřit sputniku, nebo aeronetu. Ve skutečnosti je to Rusko, kdo se řítí do ekonomického průšvihu.Rv

5 2
možnosti
Foto

Tak to jsem na to zvědavý.

3 2
možnosti
MD

Spousta veci tomu odpovida. Mate ji mit.

3 3
možnosti
Foto

Ukázkové jednoduché myšlení, jednoduchého člověka.

6 1
možnosti
Foto

Vy jste v té jednoduché větě také žádnou kreativitu nepředvedl.

4 1
možnosti
MK

Koukám, že máte na USA pěknou pifku;-D;-D;-D. Máte však na ni plné právo, neb popisujete skutečnost nebo očekávanou skutečnost. Na nechuť kšeftovat v USD dojel mj i Sadám H.

8 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik