Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J83i45r52i 93C40e86e

29. 11. 2014 20:40

Českou televizi si zprivatizovala pravdoláska v době televizní krize v roce 2001. Poslední 3 roky se to už ani nesnaží zakrývat...

25 2
možnosti
VJ

Já si myslím, že ač Česká televize dělá chyby (kdo je nedělá), neinformuje a ani nemůže informovat o všem, co se ve světě šustne se snaží o korektnost a nesnaží se populisticky zavděčit většině. Má velkou a v podstatě nedostižnou konkurenci  v internetu, kde si naopak každý píše, co chce. Lidé mají tendenci moc nad věcí nepřemýšlet a uvěřit první trochu důvěryhodně znějící zprávě, bez ohledu na to, jestli je to pravda. Proto v nich vzniká dojem, že jim televize lže, i když je to naopak. Pussy Riot jsou typickým příkladem mého tvrzení, kdy lidé skočili na špek ruské propagandě a když jim někdo řekne pravdu, myslí si, že to někdo píše, aby očernil chudáka Putina. Proto pane autore za vaše neférové jednání Rv.

4 23
možnosti
JW

J44i39ř42í 81W17a70l18t45e63r

29. 11. 2014 18:42

Plně s Vámi souhlasím.Jako hudebník,dnes již postarší,pamatuji doby,kdy stačilo hudbu označit za chuligánství a následoval zákaz činnosti,pro některé i soudy a vězení.

Hudba Pussy riot je solidně odehraným punkem s texty v tomto směru obvyklými.Na autorovi článku je zajímavé,že píše o propagandě,ale sám si ani není schopen ověřit fakta.Protest proti patriarchovi Gundajevovi-Gundaj si Zeman vyložil jako pověstná K...-byl zaměřen na to ,že v čele církve je agent KGB,zapletený do různých pašeráckých afer,lebedící si v blahobytu /hodinky za 700 000 Kč atd.A hlavně místo aby se věnoval církevním záležitostem, náplní kázání bylo opěvování Putina a jeho vlády.

Podle autora asi byli Husité chuligáni par exscellance.Ale nedivme se.V případě Ukrajiny by člověk čekal,že český národ po zkušenostech z roku 1938,bude v čele koalice proti agresorovi Putinovi.

Opak je pravdou.Jako v r. 1938 se opět vynořilo množství aktivistů a pisatelů ochotných bezzásadově podporovat Putina,tehdá Hitlera.Je to smutné.

6 19
možnosti
VS

Tyto slečny rozhodně nejsou politické vězenkyně, to je jasné každému, kdo jen trochu myslí. Autor hezky ukázal jak funguje propaganda i dnes v době svobody slova...

25 7
možnosti
MP

A co jiného jsou? 8-o Vám připadá normální, že za něco takového někdo dostane dva roky natvrdo?

5 12
možnosti
TK

Opravdu skvělý příspěvek. Takto pichlavý a ironický jsem také býval, ale to mi bylo 15 let

3 3
možnosti
VJ

Já si myslím, že autor to nemyslel ironicky. Je smutné, že lidé si to ani nepřečtou a hned někoho soudí. (Tím nemyslím vás)

5 0
možnosti
VO

To se tu nenosi, aby se nekdo zajimal. Tady staci rict "Pussy Riot" a hned ma kazdy plnou pusu porna a ku...d. A sbira pluska. :-) Ale dik za link, punk sice neni muj salek caje, ale jako dalsi dilek do obrazku se hodi :-)

3 4
možnosti
TM

T58o53m92á31š 33M88u56s86i59l

28. 11. 2014 15:31

Pussy riot jsou hlavně politické aktivistky. Protestují proti Putinovi a celkově proti politické situaci v Rusku. Formy protestu jsou občas dost diskutabilní, ale nedá se jim upřít originalita a odvaha:-). Rozhodně bych je nenazýval dámami, ale kur...mi také ne. A vypíchnout z jejich činnosti jedno souložení v muzeu a ukájení se mraženou drůbeží je nefér. Fungují už mraky let a jejich činnost je dohledatelná na internetu. Adresa je v dopisu od ČT... Můžeme si o nich myslet cokoliv, ale jejich protesty jsou vidět a slyšet. A vo tom to je ;-D

5 27
možnosti
PH

Tak proč je nedají do ČT ? Tam by byly vidět a slyšet ještě více  .

25 1
možnosti
MM

Mám pocit, že to pan Pifka úplně nepochopil, nebo to nepochopení hraje ve snaze nasbírat nějaké obdivné body u těch, kdož to nepochopili rovněž.

Možná jim křivdím, ale osobně si myslím, že Pussy Riot jsou do značné míry pozérky a svým způsobem "kravky", obojí ale může být dáno jejich mládím. Na druhou stranu jim nelze upřít odvahu, kterou projevují tím, že veřejně vystupují proti Putinovi a jeho režimu, což není samozřejmost. To, že k tomu využívají prostředky na úrovni svého "kravkovství" je věc druhá, zkrátka dělají to, na co mají. Není v tom žádné umění ani poselství a snad ani podnět k zamyšlení. Je to jen výstřední, ale ve své prvoplánovitosti to svůj účel plní výtečně, protože o nich ví celý svět.

Ad koncert v ČT - díky jejich nevalné hudební úrovni je to trochu mimo mísu. To, že jsou označovány za "punkrockerky" je dáno asi tím, že je lze těžko kamkoli zařadit. Třeba "Jimyho Čerta" také můžeme označit jako svého času hudebníka, i když o hudbě se v jeho podání nikdy moc mluvit nedalo... Spíš než záznam koncertu Pussy Riot by řada diváků uvítala spíše nějaký dokument, mapující jejich činnost, pohnutky, zázemí, ukázal je v nějaké osobní rovině.

7 7
možnosti
JFB

Problém je, že i u nás, za to co udělali v Kristu Spasiteli by mohli dostat také 3 roky natvrdo, přesně to odpovídá výtržnictví. Samozřejmě, by to u nás skončilo na dolní sazbě, max. podmínkou, či možná pokutou, ale např. v USA jsou tresy za obyčejné krádeže také šíleně vysoké. Za chvíli tady budeme oslavovat celé hnutí Femen, protožejsou proti Putinovi, i když ničí pomníky Stalinovým obětem.

9 2
možnosti
JK

B R I L A N T N Í ;-D

1***** R^

14 3
možnosti
LM

L66i75b94o79r 50M92a60l93ý

27. 11. 2014 0:43

Tak tento blog mě dostal a hlupáka v České televizi také. Jak je vidět, každý si můžeme udělat úsudek, co tam dělá za lidi. Asi se chytili jediného pozitivního emailu, který dostali. Musím se smát, jak Česká televize frčí hůře, jak před rokem 1989. Chce se mi zvracet.

36 6
možnosti
TK

Obdivuhodný příspěvek pane Malý. Když pominu slohové nesmysly, kterých je ve Vašich třech řádkách požehnaně, tak jste asi jediný zúčastněný, který nepochopil ironii a nucenou slušnost odpovědí ČT. Ale vzhledem k Vašim omezeným vyjadřovacím schopnostem to těžko někoho překvapí

3 11
možnosti
JR

J42a19r66a 36R18a58n36k

27. 11. 2014 0:17

Byly zname uz od roku 2009, pokud myslite ve forme Vojna, proc az ted? Jen proto, ze starnouci, vulgarni pan Zeman se nemohl zbavit nutkani poprit fakt, ze protestovaly proti patriarchovi pravoslavne cirkve, ktery znesvetil kostel spolupraci s KGB a donasenim na sve verici ovecky. A ne kazdeho zajima punk, takze pochybuji, ze starnouci generace by Vas navrh uvitala, ony se svym umenim nijak neproslavily, ale na protest pravo mely. Na protesty je toho v Rusku dost, zrejme nevite, ze jeden z nejznamejsich ruskych rokeru ma zakazane koncerty, protoze nesouhlasil s anexi Krymu. A pouzit to jako omlkuvu pro sprosteho statnika?:-/

6 14
možnosti
JR

J69a56r84a 69R59a76n36k

27. 11. 2014 0:27

V diskusi se nekdo pta, co by na PR rikali nekde v Indii a dalsich zemi, tady je, co si o tom v Indii mysli:

http://zeenews.india.com/news/czech-leader-sparks-uproar-with-foul-mouthed-interview_1494042.html

0 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik