Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tedy Mirku, Vy vždycky píšete děsný cancy, ale tentokrát jste se překonal

1 0
možnosti

zajimave jak porad Putinovi fans vyhrozuji valkou

dokonce z clanku vyplyva ze rusko se bude dokonce "branit" na nasem uzemi.

KlasikaR^

4 3
možnosti

Rusove v tom maji tradici ... Stalin se tez branil Hitlerovi - spolecnou prehlidkou vojsk NKVD a SS v polskem Brestu ...

1 0
možnosti

Milý rusofilní Mirku Pifko.

Nechápu, proč zrovna Vás tolik bere válka na Ukrajině a proč podsouváte coby kdyby.

Pokud vím, Vy jste se vojenské službě úspěšně vyhnul, takže případná mobilizace se Vás nikterak netýká. Pokud máte pocit, že česká media nedělají svou práci dobře, seberte se, vyřiďte si akreditaci a jeďte dělat válečného zpravodaje. Pro začátek pro radio, kterému v Ostravě ředitelujete. Poučte media, jak se má zpravodajství dělat. V opačném případě zůstaňte hezky v teple klubu Sherlock na Stodolní a dejte si s kumpány vzorek nějaké dobroty, jak máte ve zvyku. :-)

Přeji Vám hezké a mírové Vánoce.

4 7
možnosti

Již davno jsem přirovnal větsinu internetovych novin (vcetně iDnes) k bolševickemu Rudému Právu. A každa 'opomenuta' důležita zprava jen potvrzuje moje tvrzeni. O cenzuře iDnes se raději ani nezmiňuji...

3 1
možnosti

Mirku,

pokud za cenzuru považujete nezveřejňování příspěvků o černé opici v bílém domě, ruském fašistickém státě, Putlerovi, o mongolech z východu, atd., tak s Vámi na 100% souhlasím . Nebo diskuse má být o argumentech a ne o ponižování a dehonestaci toho druhého.

0 0
možnosti

Novináři jsou prostě přesvědčení, že ta válka se jich osobně týkat nebude, budou na nás z tepla svých pelíšků dál chrlit tu svou válečnou propagandu. 

Otázkou ale je, kdo tam bude bojovat a pokud bude donucen, kdo nepřeběhne. To není počítačová hra a život máme jenom jeden.

5 0
možnosti

Ale pan Pifka si stěžuje, že tu propagandu vůbec nechrlí:-)

1 0
možnosti

Všichni chceme vědět to, co vy, politikům nevěříme

 a novináři, ti tzv. hlídací psi demokracie , oněměli... 

 a my jsme otupěli. 

Jste frajer Mirku. Díky, karma a R^

9 2
možnosti

1.Až začne válka, budou mít novináři žně.

2. Až začne válka, nikdo už  tutově nebude řešit dosavadní zlodějiny a tunelování politicko-ekonomické mafie.

Tak se nedivte, že přikládají pod kotlem. :-/

7 1
možnosti

Hasiči mají rádi požáry a hromadný bouračky na dálnicích. Lékaři jásají nad ebolou, protože celý život snili o příležitosti jet do Afriky a umřít tam. Rakovina je takový jejich věrný a spolehlivý kámoš. Hygienici šíří žloutenku a salmonelu, aby měli co dělat. Novináři netouží po ničem jiném než po válce, protože budou mít žně. To je přeci normální, takhle všichni přemýšlíme. Nebo tenhle binec v hlavě máte jen Vy? Kdo ví:-)

5 2
možnosti

Pravdepodobnejsi je ze se Krym navrati ukrajine az soucasny rezim v rusku ekonomicky zkolabuje a budou se opakovat devadesata leta chaosu.

Bohuzel rusko nebylo schopno vybudovat politicky system ktery by nestal na jednom cloveku,takze se daji ocekavat cyklicke navraty k chaosu

3 5
možnosti

Proč by se Krym vracel do země, která bude totálně rozvalena a bude rozdělena mezi Rusko, Polsko a Kyjev.

2 2
možnosti
Foto

Velmi naléhavé dotazy. Propaganda čeká na instrukce, proto na ně neodpovídá. Nelze čekat až je dostanou. Nutno být aktivní a darebáky z médií kontaktovat a náležite seznamovat s postojem občanů. Za článek karma R^

7 1
možnosti

...a ještě Vás arogantně dají do výběru, takže budete celej víkend viset na hlavní stránce. Mistrovská provokace:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik