Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře ty :-)R^

...ty daňové ráje, to je mega ojeb na občana. Člověk zaplatí dan z příjmu, potom navíc z těchto zdaněných peněz platí daň z každého výrobku který za ně nakoupí. Pokud musí člověk, musí i firma. Takže selsky napsáno => Vydělám 100,- odevzdám cca 20% státu, ze zbylých 80,- zaplatím při jejich utrácení cca dalších 20% státu, takže ve finále mám 64Kč. Ted Klasu a jeho firma O2, PPF Group nebo Air Bank vydělá 100,- a nechává si 100,- protože daní v rájích nebo v Rusku. Přitom ojebává v ČR.

0 0
možnosti

Pane Nováku, určitě doporučuji nastudovat si k vašemu tématu alespoň základy fungování daňového systému :) Sám podnikám a přemýšlím pravidelně o přesunu sídla do zahraničí. Ale ne kvůli snížení odvodů. Ty jsou mnohde vyšší, ale kvůli tomu, že bych alespoň jeden rok rád danil a podnikal podle stejných podmínek a měl jistotu, že když zdaním, budu mít klid. No a při studiu zjistím, že tady, kde podnikám, stejně odvedu prakticky všechny daně. DPH, sociální, zdravotní, příjem, silniční, ... a spoustu dalších. Přeji vám také jednou podnikat, vydělávat, živit své zaměstnance a následně se vzdělávat... :)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi v negativním hodnocení vedení  a řízení tohoto státu v minulých letech a stále i dnes.

Ovšem vaše představa existence a žití v jakémsi meziprostoru v němž si sám rozhodnete, které zákony pro vás budou platit a které ne je velmi úsměvná. ;-D

0 0
možnosti

Budu dodržovat všechny zákony. Platit všechny služby, které budu využívat. Jen nebudu jako občan ČR součástí českého "sociálního systému" a nebudu platit zdravotní pojištění, ani zdarma čerpat zdravotní služby. Budu, zjednodušeně řečeno, cizinec, který bydlí v ČR, ale nepracuje tu. Docela jednoduché.

0 0
možnosti

čím víc lidí s názory  jako vy se vzdá volebního práva, tím líp pro tuhle republiku

0 1
možnosti

Ano, pane ministře :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik